top of page
Vuurkrft XXL

Huur onze grote vuurkorf nu voor op jouw locatie!

Onze grote vuurkorf met zijn hoogte van 1.35 meter en een doorsnee van 1.45 is dit een ware blikvanger voor uw evenement of feest.

 

De vuurkorf verhuren wij in combinatie met haardhout en zand voor onder de vuurkorf . De hoeveelheid haardhout is ruim voldoende voor 6 uur stoken.  Tevens is het mogelijk om een stoker voor de vuurkorf te leveren maar uiteraard mag u dit ook zelf verzorgen.

Naast de vuurkorf kunt u ook bij ons vuurschalen van een meter doorsnee huren incl. hout.

De verhuurprijs incl. hout en zand voor deze vuurkorf is

€ 275,- (incl. btw, per dag)

Vuuschalen

Iets kleiner maar tóch veel sfeer?

Maak dan gebruik van onze vuurschalen. 

 

In een vuurschaal is het erg gemakkelijk haardhout te stapelen voor een mooi gebalanceerd haardvuur. Doordat er continu veel zuurstof bij het hout kan komen zal er snel een behaaglijke warmte ontstaan.

Vuurschalen zijn ideaal om in tuinen of op wat kleinere locaties sfeer en warmte te brengen. De schaal is 1 meter doorsnee.

De verhuurprijs incl. hout en aanmaakmiddelen

€ 45,- (incl. btw, per dag)

Evenementehot

Evenement? Of gewoon veel hout nodig?

Op aanvraag kunnen we ook voor grote hoeveelheden haardhout zorgen dat ook nog eens (indien gewenst) periodiek wordt aangevuld of afgeleverd. 

 

Veel gevraagd op festivals en grotere evenementen die tot diep in de nacht doorgaan in jaargetijden die soms om wat warmte vragen. Dit is vrijwel altijd maatwerk, maar we adviseren u graag over de houtsoort, de manier van stoken en de geschatte hoeveelheid die u nodig heeft.

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page