top of page

Haardhout

Het haardhout van Landelijkgoed Richard van Hassel is van uitstekende kwaliteit en in eigen beheer gekloofd, gedroogd en opgeslagen. Met een lengte van 25 cm zeer handzaam voor iedere gebruiker. Andere lengtes zijn uiteraard ook in overleg mogelijk. 

Onze vaste hout leverancier is FSC® en PEFC gecertificeerd dit houdt in dat het bedrijf meewerkt aan bestendig bosbeheer en aan een gecontroleerde handelsketen van het hout in het bos tot aan de eindgebruiker. 

Wij leveren haardhout voor de particuliere en zakelijke klant en ook grotere hoeveelheden is bij ons geen enkel probleem.

U kunt uw bestelling online plaatsen via het bestelformulier op deze pagina. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies.

Online reserveren

Let op! In verband met aanhoudende schaarste binnen de branche is de te verwachte levertijd momenteel 8 weken. Daarom kunt u tijdelijk geen directe bestelling plaatsen, maar een reservering. Wij houden u op de hoogte over de bestelling en de bijbehorende levertijden. 

Uw gegevens:

Uw bestelling:

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
bottom of page