Haardhout

Het haardhout van Landelijkgoed Richard van Hassel is van uitstekende kwaliteit en in eigen beheer gekloofd, gedroogd en opgeslagen. Met een lengte van 25 cm zeer handzaam voor iedere gebruiker. Andere lengtes zijn uiteraard ook in overleg mogelijk. 

Onze vaste hout leverancier is FSC® en PEFC gecertificeerd dit houdt in dat het bedrijf meewerkt aan bestendig bosbeheer en aan een gecontroleerde handelsketen van het hout in het bos tot aan de eindgebruiker. 

Wij leveren haardhout voor de particuliere en zakelijke klant en ook grotere hoeveelheden is bij ons geen enkel probleem.

U kunt uw bestelling online plaatsen via het bestelformulier op deze pagina. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies.

Leuk om te weten...

LandelijkGoed levert doorgaans maatwerk en heeft tevens enkele standaardproducten in het assortiment. Maar waar we ook voor zorgen is bijvoorbeeld de jaarlijkse gevelbekleding van Café 'De Drie Linden' in Drunen.

Landelijkgoed

Richard van Hassel 

Giersbergen 3

5151 RG Drunen

T 06-224 064 52

E info@landelijkgoed.nl

www.landelijkgoed.nl

facebook.com/landelijkgoed

Haardhout

Houten poorten

Afrasteringen

Hekwerken

Buitenmeubilair

Freeswerk

Hang- en sluitwerken

Transport en montage

© LandelijkGoed 2017 | Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Webdesign: Studio ROB

Favicon Studio ROB 2019.png